Citrat de magneziu:
biocompatibil și
cu acțiune rapidă

Ce face citratul de magneziu biocompatibil și cu acțiune rapidă? Citeste mai mult.

Alimentele conțin magneziu sub formă organică, de ex. ca citrat de magneziu. Citratul de magneziu apare în mod natural în corpul uman, deci este biocompatibil și cu acțiune rapidă. Acesta este motivul pentru care aproape toate produsele Magnesium-Diasporal® conțin citrat de magneziu biocompatibil.

Produsele Diasporal® conțin doze adecvate de citrat de magneziu

Pentru a vă asigura că organismul dvs. primește suficient magneziu, ar trebui să acordați atenție aportului dumneavoastră. Societatea Germană pentru Nutriție (DGE) și Consiliul pentru Alimentație și Nutriție (FNB) * recomandă adulților să ia între 300 mg și 400 mg de magneziu pe zi, în funcție de vârstă și sex. În gama de produse Diasporal®, puteți decide dacă o singură doză zilnică este cea mai bună modalitate de a vă satisface nevoile sau dacă preferați să luați o doză mai mică de două sau trei ori pe zi.

Necesar ridicat de magneziu

Diabeticii, sportivii și persoanele în vârstă pot avea un necesar crescut de magneziu.

Aflați mai multe despre simptomele deficienței de magneziu.

Ingredientul activ și dozajul asigură o calitate ridicată

Produsele cu Magnesium Diasporal® care conțin citrat de magneziu ca ingredient activ sunt de o calitate constantă: compusul lor de magneziu de înaltă calitate, combinat cu doza potrivită, asigură o sursă zilnică adecvată.

Datorită selecției largi de forme de dozare disponibile, puteți selecta produsul de magneziu care vi se potrivește cel mai bine.

Bine de știut:​ întreaga gamă Diasporal® este fără lactoză și fără gluten.​

* Food and Nutrition Board (FNB) al Institutului de Medicină al Academiilor Naționale (SUA)