Aport redus de magneziu

Numărarea caloriilor și o dietă dezechilibrată pot fi cauza deficitului de magneziu.

O dietă sănătoasă și echilibrată este deosebit de importantă pentru a asigura niveluri stabile de magneziu în sânge. Regimul alimentar, postul și mâncarea rapidă pot duce la ingerarea de către organism a prea puțin magneziu.

Magneziul și alimentele

Corpul uman nu poate produce magneziu propriu, așa că trebuie să ingerăm mineralul prin nutriția noastră. Din păcate, avem tendința de a mânca insuficiente alimente cu conținut ridicat de magneziu: fie dieta noastră este dezechilibrată, fie apelăm la fast-food nesănătos.

Cum să asigurați o dietă bogată în magneziu

Prevenirea deficitului de magneziu

Chiar dacă mâncați sănătos și includeți o mulțime de alimente integrale în dieta dvs., uneori poate fi dificil să vă acoperiți suficient nevoile de magneziu. Acest lucru se poate întâmpla mai ales atunci când corpul are nevoie de mai mult magneziu decât de obicei, de exemplu dacă suferiți de stres sau dacă alăptați. De asemenea, trebuie să aveți grijă să vă asigurați că aportul de magneziu este adecvat dacă participați regulat la sport.

BINE DE ȘTIUT:​ Magneziul trebuie administrat în mod regulat pentru a preveni deficiența. Aflați aici ce produs Diasporal® este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.